Mümin SARIKAYA

Tam Görünüm: Tüm Müzisyenler Tanışalım Burada
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bütün müzisyen arkadaşlarımız burada tanışalım, konuşalım nereli olduğumuzu, hangi enstürmanı kullandığınızı, ve neler yapmak istediğimiz gibi vs.
neden kimse yazmamış bari ben başlayım:)ben sarıkayadan cebrail amatör olarak müzikle uğraşıyorum.az bişide bağlama çalıyorum diğer arkaşlarıda bekliyoruz...
Merahabakar Zeynep ben İstanbul'da müzik öğretmeniyim siteye yeni üye oldum gayet başarılı güzel paylaşımlar var ve devamının da geleceğine inanıyorum.Emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık... Smile
Zeynepce_Müzik Yazılan:Merahabakar Zeynep ben İstanbul'da müzik öğretmeniyim siteye yeni üye oldum gayet başarılı güzel paylaşımlar var ve devamının da geleceğine inanıyorum.Emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık... Smile

hos geldiniz seref verdiniz saygılar
Merhaba. Yıllarca amatörce müzikle ugraştım belibir yere gelemedim. Çünkü bizim zaman ve zeminimizde ögretecek hoca yoktu repertuar yoktu imkan yoktu ama şimdi hepsi var. Bildiğim kadarıy
la herkese yardımcı olurum. Biraz ut biraz keman . tanbur çalıyorum. şimdide ork öğren meye çalışıyorum. HZ ALİ demişki bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler
muammer/ Yazılan:Merhaba. Yıllarca amatörce müzikle ugraştım belibir yere gelemedim. Çünkü bizim zaman ve zeminimizde ögretecek hoca yoktu repertuar yoktu imkan yoktu ama şimdi hepsi var. Bildiğim kadarıy
la herkese yardımcı olurum. Biraz ut biraz keman . tanbur çalıyorum. şimdide ork öğren meye çalışıyorum. HZ ALİ demişki bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler

hos geldiniz mutlu olduk sizlerle beraber olmaktan, sizlerin sayasinde büyüyüp geliseceğiz insallah hepimizin paylasımları ile, sizlere hertürlü yardıma hazırız ne gerekiyorsa saygılarımla
selam ben yozgatlıyım ama 16 senedir antalyada müzisyenlik yapıyorum 10 senedir klavye çalıyorum antalya da çeşitli barlarda çalıştım ve devam ediyorum antalyaya yolu düşen tüm arkadaşlarımı ve hemşerilerimi beklerim yardımcı olduğumuz her konuda açığız başta adminimiz mümin kardeşim olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim nuri66divarci@hotmail.com saygılarımla...
selam ben izmirden pelinsu ögrenciyim müziği çok severim
faal olarak ugraşmıyorum ama çok isterim müzikle yakından ilgilenmek
çok güzel bir site olmuş her konuda bilgi bulabiliyorum
tşkler
aramıza hoş geldiniz umarım güzel paylaşımlar yapar ve güzel vakit geçirirsiniz
pelinsu Yazılan:selam ben izmirden pelinsu ögrenciyim müziği çok severim
faal olarak ugraşmıyorum ama çok isterim müzikle yakından ilgilenmek
çok güzel bir site olmuş her konuda bilgi bulabiliyorum
tşkler

buna çok sevindim demek sitemizi beğendiniz. Umarım daha da iyi olacağız. sizin müzikle ilgilenmenizde beni hoşnut etti. saygılarımla moderator YUNUSEMRE
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler