bende satılık g 600 var temiz satmak zorundayım çünkü başka bir alet almyı istiyorum ban ulaşmak isteyen müzisyen kardeşlerimizi duyulur tşk
ilgilenen arkadalardan cvp bekliyorum fiyatta anlaşılır tşk
İbrahim_bağlama Yazılan:bende satılık g 600 var temiz satmak zorundayım çünkü başka bir alet almyı istiyorum ban ulaşmak isteyen müzisyen kardeşlerimizi duyulur tşk
ilgilenen arkadalardan cvp bekliyorum fiyatta anlaşılır tşk
kardes fıyat ne düsünüyosun
Arkadaşlar böyle bir imkanı bizlere veren site yönetiminide alım satımlarda unutmayalım destek olalım. Her alış verişimizde bir komisyon belirleyip verdikleri hesap numarasınayatıralım.Hem bizim işimiz devam edegelsin hemde onların bu kadar masrafına ortak olalım. Sizlerde bana katılırsınız umarım
öncelikle bağlamacı arkadaşa aynen katılıyorum ve düşüncelerini destekliyorum arkadaş g-600 e 850 ytl istiyomuş kendisi bana iletmemi istedi
Edermi acaba temizmi org piyasası kaç liradan gidiyor bunlardan bilgin varmı kardes
valla org çok temiz ben bi süre baktım orga piyasası ise çok temizse 1000 ytl civarında 800 milyonada bulursun ama temiz olmaz diye düşünüyorum
slm arkadaşlar bende geçen ROLAND G 600 aldım 750 ytl ye aldım ben temiz org sadece biraz butonları değiştirdim taş gibi org bence o fiyat eder.piyasa çünkü 750 800 900 civarı saygılar.